Kód: 553
Roséphile, je určené pro milovníky růžového vína. Je to svěží a gurmánské víno s tóny svůdného červeného a černého ovoce podtrženými kyselostí citrusových plodů. Velmi příjemná...
Kód: 559
Víno je jemné citrónové barvy se středním perlením. Ve vůni najdeme chlebovou kůrku, zelené jablko, ořechy a luční kvítí. V chuti jsou podobné tóny, krásné zralé zelené ovoce...
Kód: 547
Víno Monochrome je jedinečné jednoodrůdové cuvée Meunier. Barva je světle žlutá, chuť a vůně odráží jeho masitý charakter (černý rybíz, koření) podtrhuje elegantní svěžest...
Kód: 562
Sinégramme je cuvée složeno ze dvou odrůd hroznů a to Pinot Noir a Meunier. Barva je světlounce žlutá. Chuť i vůně jsou plné ovocných tónů. V ústech se rozvine krémový pocit,...
Kód: 556
Dyade je víno složeno ze dvou odrůd hroznů a to Pinot Noir a Chardonnay. Barva vína je žlutě zlatá, bublinky jsou velmi jemné a bohaté. Ve vůni převažuje červený pomeranč,...
Kód: 565
Velmi pěkné šampaňské, které je lehce sladké. Svěže kontrastní, ale vyvážené víno s chutí citrusů, limetky, angreštu a medově mandlovým nádechem, skvěle doplněné sladkostí a...
Kód: 568
Víno světle žluté barvy s jemnými stříbrno-žlutými odstíny. Ve vůni jsou jako první cítit mandle a kdoulová marmeláda, po ní vystupují do popředí tóny jablka, limetky, pražené...
Kód: 571
Víno je jemné citrónové barvy se středním perlením. Ve vůni najdeme chlebovou kůrku, zelené jablko, ořechy a luční kvítí. V chuti jsou podobné tóny, krásné zralé zelené ovoce...
Kód: 646
Butikový šampaňský dům TRUDON se nachází v údolí řeky Marne, ve vesnici A Festigny. Celkem dům Trudon vlastní 7,5 ha vinic na 15 parcelách. Dominantní odrůdou celého regionu je odrůda Meunier. Nejinak je tomu i u tohoto vinařství – 90 % Meunier, 6 % Pinot noir a 4 % Chardonnay. V kombinaci s jílovito-vápencovým podložím produkuje vinařství krásné, ovocité a svěží šampaňské.
Majiteli šampaňského domu Trudon s více jak stoletou historií jsou Jérome a Hélene Trudon. Jérome zkušenosti sbíral více jak 10 let v prestižním šampaňském domě v Remeši, aby se vrátil do rodinného podniku a započal s výrobou nejslavnějšího šumivého vína světa s jasnou vizí: perfektně zvládnutá vinifikace, vysoké procento použitých rezervních vín ze starších ročníků už u základního šampaňského – 40 %. Práce s malolaktickou fermentací i dubovými sudy. A finální blending. Prostě precizně zvládnutý postup výroby v dokonalém prostředí pro výrobu skvělého Champagne.
